0909-0400300 voor Nederland 0907-37086 voor Belgie david.hulplijn@hotmail.com

Medium-Paragnost-David

Van harte welkom op deze website

Graag help ik mensen vanuit mijn zielsovertuiging. Deze overtuiging vind u terug in mijn levensloop en arbeidsverleden. Tien jaar was ik werkzaam voor het Internationale Rode Kruis. Alles wat ik mensen kon bieden wilde ik graag leren. Dat resulteerde in jarenlange studies die ik ook gelukkig allemaal met een erkend diploma,s heb mogen afsluiten. Sinds mijn jonge levensjaren heb ik een spirituele gave, en zeker vanuit dat standpunt wilde ik graag ook die inzichten kunnen controleren, klopt het wel wat ik in mijn visie kon voorzien?

Ik behaalde de diploma,s  mentaal coach, stresstherapeut, mindfulness-therapeut, psychologie, astrologie, natuurgeneeskundig therapeut, Chinese geneeskunde, boeddhistische filosofie en psychologie, maar ook parapsycholoog. Nog steeds onderzoek ik de paranormale fenomenen en kan zo voor de mensen de voor hun , onbegrijpelijke paranormale gebeurtenissen, duiden en toelichten. Daarbij mag ik ook niet mijn jarenlange ervaring u onder aandacht brengen. Mag ik hopen op u vertrouwen, zo kan ik ook jaren ook uw vertrouwenspersoon zijn en u hulp verlenen daar waar nodig. Tot spoedig hoorns op de hulplijn, met warme groet David

Bel een van onze consulenten

0909-0400300

   90 ct per min 

   Ideal: 80ct per min


Voor Belgie

0907-37086

   1,50 per min

Belcredits voor onze Belgische klanten is 0311103009152 (u belt ons dan zonder blokkade steeds 10 minuten)